miercuri, 30 august 2017

Cea mai frumoasă clipă din vacanța mare



   Și în acest an beneficiarii/copii ai filialei N4 a CDI „M. Sadoveanu”  au demonstrat că la Soroca se pune preț pe carte, lectura nu s-a „demodat”, iar bibliotecile continuă să fie localurile solicitate de comunitate.
   Acțiunea „Cea mai frumoasă clipă din vacanța mare”  sa petrecut la CDI „ M. Sadoveanu” au participat 3 beneficiari de la filiala N 4 din cartierul Soroca Nouă: Luța Irina eleva clasa VII „ C”, Buzurniuc Ana-Maria eleva clasei II „B” și Buzurniuc Alexandra clasa VII„ B” LT. „ C. Stere”care în formă de poezii, desene, versuri, esee, și-au împărtășit impresiile de vacanță.
Sentimentul de satisfacție a predominat peste celelalte. Numai în ce mod nu s-au distrat odihnindu-se la tabără, făcând sport, scăldându-se în Nistru, ajutând părinții, trebăluind la bunici, furând cireșe, inclusiv de acasă.
  Toți vorbitorii au recunoscut că pe perioada vacanțelor cartea n-a lipsit din programele de odihnă, iar bibliotecile nu au fost ocolite de ei.
   Copiii au fost menționați pentru participare în programele de vară, inclusiv șase din ei s-au învrednicit cu diplome „Miss/Mister Lecturile verii”.
 Cu frumosul prilej de întoarcere la învățătură le urăm tuturor elevilor multă sănătate, perseverență, noi realizări în munca cu cartea. Colaboratorii  filialei N4:Ciolacu Iulia, Șvitchii Nina, Maximova Larisa. 
  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu