joi, 24 noiembrie 2016

Svitchii Nina în Traineri Novateca
Recent la filiala N4 a CDI „M.Sadoveanu” Soroca sa desfășurat „Zi de dezvoltare profesională”:
În program:
1.Metode și strategii de realizare a obiectivelor bibliotecii 1-X-2016.
2.Evaluarea serviciilor noi de bibliotecă.
3.Activitate model „Carnavalul toamnei”.
Biblioteca N4 în parteneriat cu profesoara Gumenco Svetlana și elevii clasei III „F” Liceul Teoretic „Constantin Stere” au prezentat
acțiunea culturală „Carnavalul Toamnei”. „De la mic și până la mare, vă poftim la sărbătoare!”... Cu aceste cuvinte au fost invitați toți oaspeții bibliotecii la Carnavalul Toamnei. Elevii au sosit cu roadele toamnei în coşuleţe, apoi au cântat, au recitat şi au dansat. Iar înscenarea „Cearta legumelor” i-a făcut pe toți să fie ochi și urechi, să aștepte cu sufletul la gură finalul. După cum știm toate poveștile se termină doar cu bine. Așa se întâmplă și cu legumile din scenetă-până la urmă s-au împăcat.
Acesta ne invită sa fim martorii evenimentelor, care se întîmplă doar toamna, cînd fiecare minut are miros de gutui şi struguri copţi, a nuci şi dovleci. Cu adevărat, acestă activitate a reflectat în inimile noastre o nostalgie de toamnă.
Activitatea a fost una deosebita, elevii dovedind competente. Ei Iubesc toamna pentru ca este cea mai darnica fiica a batranului an. Este ca o regina, plina de belsug, care soseste o data pe an si ne aduce cele mai scumpe daruri de pe pamant., .

Toamnă,tu ne-aduci,
Multe fructe dulci
Gutui,nuci și mere
Struguri,prune,pere...”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu